Sunday, June 22, 2014

Oleh-Oleh Cantik



Waking up to this fancy oleh-oleh from a friend who just got back from Leipzig ;) 
*follow christinabark for more tourism info in Central/Eastern Europe, she's like a buku berjalan to me esp. bout transportasi, akomodasi & cheap frills area sanah deh pokonya ;) About a month ago, a good friend of mine pulang kampung ke Jerman, she asked whether I wanna buy something from Europe. But because I ngerti betapa rempongnya org tiap traveling yah tentu aja I ga berani bikin rempesss liburan org dong... Then today, surprisingly I got a fancy package from her ;) I'm so happy because every gal pasti suka #Dior & #Coach yah ;) Anyway, you Gals yg masih penasaran dgn tourism area Eastern/Central Europe bisa kenalan sm Christina Bark, yg saat ini living between Indo & Leipzig. She's my contekan bout Europe deh pokonya! Cita-cita tergila kita bdua satu hari nanti pingin shopping-menyoping di Prague & Paris dong ;) Mr Bark & Mr Busy Man nunggunya di stadion Ajaxxx ajah  >>> reusss>>>ceuussss >>> kabur ahhh sebelum diJewer :)
Zillion thanks Mama Roxxx 💋